Arrivederci Milano, ciao - Reisverslag uit Milaan, Italië van Erika Sampiemon - WaarBenJij.nu Arrivederci Milano, ciao - Reisverslag uit Milaan, Italië van Erika Sampiemon - WaarBenJij.nu

Arrivederci Milano, ciao

Door: Erika

Blijf op de hoogte en volg Erika

30 Juni 2008 | Italië, Milaan

Natuurlijk wist ik dat het zou komen, maar weggaan blijft lastig.

Morgen is mijn laatste dag hier, want dinsdag vertrek ik in alle vroegte richting vliegveld.

Ik ga de stad, de mensen, het weer, kortom het leven hier missen. Toch is het ook wel weer fijn om straks weer eens 'echt' thuis te komen!

Zonet de finale incl. de overwinning van Spanje gezien op Piazza Duomo; geweldig (het stond vol met Spanjaarden) om te zien.
Jammer van ons verlies een tijdje terug alweer; mijn rood-wit-blauwe outfit vonden de Russen niet angstaanjagend genoeg.

Goed nieuws; ik heb al mijn tentamens hier gehaald, dus kan met een gerust hart terug naar huis. Of beter gezegd; op naar Spanje. Fiesta!
Geen 'dikke'(in vergelijking met het BC-materiaal in Nijmegen is elk boek dik en ingewikkeld) boeken meer doorworstelen, waar je de helft maar van begrijpt (want Italiaans).
Naar het strand neem ik liever wat lichters mee; misschien een leuke doktersroman, wie weet vind ik mijn Driesje wel.

Eigenlijk ben ik ook wel een beetje blij dat ik er straks vandoor ga. Bijna elke dag moet ik hier namelijk weer van iemand anders afscheid nemen (iedereen gaat er vandoor) en op die manier eet ik veel te veel laatste ijsjes!

Morgen mijn laatste ijsje(s) en aperitivo. Koffertje pakken (heb echt maar heel weinig, haast alles is al in Olanda) en mijn borg terug zien te krijgen.

Ondertussen staan er wat foto's op mijn hyves!

Verder heb ik afgelopen week wat dingetjes geregeld voor als ik straks weer in ons koude kikkerlandje ben; dispuutsaangelegenheden, souvenirs; nieuwe kamer! Ja, eindelijk heb ik hem gevonden. Het is op Galgenveld (lelijk en 12e verdieping), maar wel redelijk centraal en vooral met heel veel ruimte!
Ook heb ik mijn certificaat opgehaald met mijn behaalde resultaten hier en eigenlijk ben ik vrijwel klaar om te gaan.

Dus vandaar;

Arrivederci Milano, Ciao!

• 29 Juni 2008 - 22:12

Anne:

WIEHOE Eertje je komt terug! (voor 2 dagen NL) Maar daarna zit je lekker in Galgenveld, idd beetje drama, maar zo dicht bij mij dat je snel kan uitwijken naar Pontanus!Heb zin om je weer te zien! Liefs

• 30 Juni 2008 - 06:09

Marjon:

hoi erika, zeker weten dat je heimwee krijgt, italie is fantastisch, maar niet getreurd hoor...je kunt altijd weer terug.
    het is fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad!en voor straks ,lekker vakantie vieren met veel mooi weer.
    kus en liefs, marjon

• 30 Juni 2008 - 08:37

Kimfomaan:

Hee Eer! Jammer dat je afscheid moet nemen! Ik weet hoe shit dat is, maar je moet maar zo denken, a.s. woensdag kun je weer lekker met Pieter Karola Robert en mijzelf gaan catannen op hoogeveldt als je wilt....

x Kim

• 30 Juni 2008 - 11:09

Mamsie:

lieve Erika,
    Fijn dat je weer thuiskomt, de temperatuur hier is te vergelijken met die in Italie dus dat zit wel goed, dus een warme thuiskomst morgen. Ik weet dat het maar voor héél even is omdat je opnieuw naar het zonnige zuiden vertrekt, maar ik ben ontzettend blij je weer te zien. Praten morgen verder!!!
    Lieve groetjes,
    Mamsie

• 30 Juni 2008 - 15:04

Lieke:

morgen zie ik je weer!!! :D kus

• 30 Juni 2008 - 22:55

Agostino:

CIAO ANNE!!!
    BELLE FOTO! COMPLIMENTI!!!

• 04 Juli 2008 - 10:38

Britt:

hej meis,
    mijn vliegtuig vertrekt morgen.. veel plezier en ik zie je als je terug bent uit salou (300km hier boven...)
    kus